Nazad

Pijani policajac pretukao čoveka!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 13.01.2014 - 19:19

Vranje - Policajac Dragan Veličković (46) iz Surdulice i Miloš Stankovića (26) iz sela Suvojnica kod Surdulice tokom Badnje večeri, u pijanom stanju naneli su teške telesne povrede opasne po život Surduličanu Momčilu Anđelkoviću (43).

Momcilo Andjelkovic


Kako je potvrđeno u policiji, Veličković je u uniformi nakon javne proslave Badnje večeri, u alkoholisanom stanju zajedno sa takođe pijanim Milošem Stankovićem bez razloga zaustavio vozilo u kome je bio Anđelković.

Izvukli su ga iz automobila, a onda fizički nasrnuli na njega, dok od udaraca Anđelković nije ostao bez svesti. – Ne sećam se tačno ko, ali su nam javili da je Momčilo povređen.

Otišli smo na lice mesta i imali smo šta da vidimo.

Onakve povrede ne treba naneti ni najvećem neprijatelju za Badnje veče – kaže Momčilova sestra Dafina.

Anđelković je sa prelomom vilice, čeone kosti na glavi i više povreda na telu, najpre prebačen i surduličku bolnicu gde mu je ukazana prva pomoć.

Odatle je  prebačen u vranjski Zdravstveni centar, a iz Vranja zbog ozbiljnosti povreda u niški Klinički centar.

- Posle zadržavanja od 48 sati, Veličković i Stanković su sa krivičnom prijavom predati Osnovnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu.

Tužilac im u Hanu nije odredio pritvor, već ih je pustio da se brane sa slobode – saopšteno je u surduličkoj policiji.
Portparol PU Vranje Dragan Stamenković kaže da je Policijska uprava pored krivične prijave, Dragana Veličkovića suspendovala do okončanja sudskog postupka.

Aleksandar Aca Stojković
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: