Nazad

"Piromani" iz Vranja pušteni iz pritvora

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 06.06.2013 - 16:54

Osmorica optuženih za više paljevina u Vranju i narušavanje javnog reda i mira pušteni su u četvrtak iz pritvora, ali će sudski postupak protiv njih biti nastavljen.

Ulaz u Okružni zatvor u Vranju

Branilac petorice optuženih Slobodan Nešić kaže da je pritvor ukinut na zahtev tužilaštva koje je i tražilo da se sva osmorica pritvore dok suđenje traje, kako ista krivična dela ne bi ponavljali.

– U četvrtak oko 14 časova sva osmorica optuženih puštena su iz pritvora na zahtev tužilaštva koji je sudsko veće usvojilo.

Čini se da su u tužilaštvu shvatili da se optuženima pritvorom može naneti velika šteta, tim pre ako se nevinost bude dokazala.

Ukidanje pritvora bi već trebalo nešto da znači, ali ne bih ništa prejudicirao – kaže Nešić.

Optuženi su Miloš Mladenović, Miloš Anđelković, Velimir Vukoslavović, Miloš Cvetković, Božidar Stojanović, Dejan Nikolić, Miloš Popović, i Sava Stanković.

Oni su u pritvoru bili pet meseci i devet dana.

Podsećanje,  pripadnici Žandarmerije i Kriminalističke policije su u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave u Vranju, 28. decembra prošle godine uhapsili osmoricu osumnjičenih za više krivičnih dela, od kojih je najviše paljevina tuđe imovine u gradu.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: