Nazad

Piromanima iz Vranja produžen pritvor

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 25.04.2013 - 12:01

Osmorici uhapšenih u velikoj akciji kriminalističke policije i žandarmerije, koji su osumnjičeni za više paljevina u gradu, produžen je pritvor na još dva meseca, saznaje OK Radio.

Okružni zatvor u vranju

Ovu odluku doneo je Osnovni sud u Vranju.

Decembra prošle godine privedeni su Miloš Mladenović zvani Žaba, Miloš Anđelković zvani Anđel, Velimir Vukoslavović, Miloš Cvetković zvani Banjurac, Božidar Stojanović zvani Boža Karadnik, Dejan Nikolić zvani Kantar, Miloš Popović zvani Pakman i Sava Stanković.

Portparol Osnovnog suda Srboljub Milosavljević za OK radio kaže da je protiv njih podignuta optužnica i da će u pritvoru biti do završetka suđenja.

Kako se saznaje, suđenje je zakazano za 8., 9. i 10. maj u 10 sati.

Sumnja se da su oni podmetnuli brojne požare u Vranju, od kojih je najviše bilo paljevina automobila, ugostiteljskih i stambenih objekata.

Pored toga, na teret im se stavljaju i krivična dela narušavanja javnog reda i mira.

Nakon jednomesečnog pritvora koji im je određen posle hapšenja krajem decembra prošle godine, on im je 28. januara produžen na dva meseca, a ovo je treće produženje na 60 dana.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: