Nazad

Pištoljem upao u PINK TAXI

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 24.12.2012 - 20:15

Vranjanac Dejan Z. (30) sa još jednom osobom upao je u subotu oko četiri sata posle ponoći u službene prostorije „Pink“ taksija i pištoljem pretio zaposlenima.

Ilustracija

On je repetirao oružje prema dispečerki taksija, nakon čega je policija brzo intervenisala.

– Ispao je veliki nesporazum. Naime, naš vozač vozio je ta dva putnika prema restoranu „Oaza“.

Tražili su broj telefona dispečerskog centra i naš vozač je pogrešio jednu cifru. Oni su zvali i javio im se u pola noći neki čovek koji ima je svašta rekao.

Misleći da je to naš dispečer, došli su u stanicu da se lično sa njim obračunaju. Pozvala sam policiju i brzo su uhapsili Dejana Z. koji je bio u pripitom stanju.

Dispečerka je nakon tog incidenta htela da dobije infarkt od stresa, pa je i hitna pomoć intervenisala. Dobila je injekciju za smirenje.

Ovo nam je prvi slučaj da imamo ovakvih problema i nadam se da više sličnih nesporazuma neće biti – kaže Sonja Obradović, vlasnica „Pink“ taksija.

Inače, vranjska policija podnela je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu protiv Dejana Z. (30) iz Vranja, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Tužilaštvo je podnelo zahtev za sprovođenje istrage i osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do mesec dana.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: