Nazad

Počela nova obuka varioca

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 02.04.2013 - 11:41

U “Zavarivaču” iz Vranja počela je tromesečna obuka za 15 novih varioca.

Sa lica mesta u Zavarivaču (foto: Infocentar)

Prema rečima gradonačelnika Zorana Antića, ova forma prošle godine ospossobila je 65 varioca, a čitav posao platio je grad Vranje.

- Na taj način  pokazujemo visok stepen odgovornosti i želju da "Zavarivač" ponovo stane na noge i zauzme mesto koji je imao.

Lokalna samouprava i u budućnosti će nastaviti da pomaže ovo preduzeće, a dolaskom Geoksa, Ditre i još nekih investitora očekujem da će kapaciteti "Zavarivača" biti uposleni -  naglasio je gradonačelnik Antić.

Polaznicima se obratio i predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković, koji je ukazao na značaj saradnje sa ovim preduzećem u smislu oživljavanja proizvodnje i edukacije  kadrova.

- Želja nam je da "Zavarivač" širi svoje poslove, a to možemo postići samo uzajamnom podrškom, kao što je, pored ostalog i  osposobljavanje stručnih kadrova - rekao je predsednik Tričković.

Generalni direktor "Zavarivača" Dragan Igić povodom početka obuke za 15 novih varioca zahvalio se lokalnoj samoupravi na dosadašnjoj saradnji i pomoći.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: