Nazad

Počele čistke u "Simpu", smenjen Ljubomir Ilkić

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 14.06.2013 - 07:31

Ljubomir Ilkić, dosadašnji visoko pozicionirani čelnik „Simpa“ iz Vranja smenjen je sa mesta direktora fabrike „Simpo ŠIK“ u Kuršumliji.

Ilkic i Tomić (foto Vranjske)

Ova informaacija potvrđena je  JUGpressu u „Simpu“, uz napomenu da je na Ilkićevo mesto postavljen Milorad Andrejević.

Ilkić se inače nalazi na mestu zamenika predsednika kompanije i izvršni je direktor „Simpa“, a ŠIK je preuzeo kao spasilac firme.

Iako je „Simpo“ preuzeo ŠIK uz pomoć ministra Dinkića i uz obilatu asistenciju državne kase, ta firma nije uspela da se izvuče iz dubioza pa  je situacija sada gora nego 2010. kada je do preuzimanja došlo.

U međuvremenu, u javnost su procurele informacije o sukobu između Ilkića i neprikosnovenog šefa „Simpa“ Dragomira Tomića, posle kojih je Ilkić proglašen za „najvećeg nepriijatelja kompanije“.

Kako su prenele novine „Vranjske“, Ilkić je odnedavno i član SNS-a.

Vrlo neuobičajeno za drugog čoveka kompanije, Ilkić se nije pojavio na velikoj proslavi godišnjice „Simpo dekora“, što je upućenima moglo jasno da pokaže da u vrhu kompanije nešto zaista nije u redu.
 
Smena u ŠIK-u neće biti poslednja mera protiv Ilkića, smatraju upućeni, ali niko ne isključuje i mogućnost da i on sam ima „rezervni plan“ te da, uz asistencije van kompanije, u „Simpu“ može da dođe i do drugačijih raspleta od onih koji su počeli smenom u ŠIK-u.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: