Nazad

Počelo ukrašavanje grada za praznike

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 19.12.2012 - 08:44

Novogodišnje ukrašavanje grada ove godine po prvi put je u nadležnosti Turističke organizacije Vranje.

Detalj iz centra

„Kićenje“ će prema rečima nadležnih koštati od 200 do 300.000 dinara i biće završeno do kraja nedelje.

Direktor TO Tomislav Stojanović kaže da će ovom prilikom biti iskorišćeni ukrasi iz prethodnih godina koji su u funkciji, ali će biti odrađena i javna nabavka lampiona i svetiljki manje vrednosti sa preduzećem „Jugoelektro“.

- U sredu krećemo sa proverom ukrasa koji su ranijih godina korišćeni za ukrašavanje zgrade Narodnog muzeja i Pošte.

Standardno biće okićen deo grada od Pošte do zgrade Skupštine zbog štednje i ograničenigh sredstava, ali ipak će sve biti u duhu novogodišnjih praznika – kaže Stojanović.

Prema njegovim rečima TO dobila je donaciju od „Dunav osiguranja“ a pregovara se o pomoći koju će u ukrašavanju grada pružiti JP PTT Srbije i Elektrodistribucija.   

- Potrudićemo se da sa ovim dodeljenim sredstvima učinimo maksimum da  grad za novogodišnje praznike izgleda najlepše moguće.

Pozvaćemo vlasnike lokala u centru da okite svoje objekte,  pozvaćemo građane, da svi doprinesemo prazničnom izgledu grada – kaže direktor Stojanović.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: