Nazad

Počeo sa radom Jedinstveni šalter

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 30.04.2013 - 09:27

U Vranju je u Uslužnom centru otvoren Jedinstveni šalter za podršku biznisu i izdavanju građevinskih dozvola.

Sa svečanog otvaranja

Svečanom otvaranju osim predstavnika rukovodstva grada prisustvovali su i predstavnici Programa Progres EU koji je finansirao otvaranje šaltera, te ljudi iz kancelarije Vlade za evropske integracije i delegacije EU.

Jedinstveni šalter će prema rečima gradonačelnika Vranja Zorana Antića skratiti birokratski proces u dobijanju potrebnih dokumenata za pokretanje biznisa i izgradnju objekata.

- Jedinstveni šalter  je rezultat implemantacije principa sve na jednom mestu koji omogućava efikasno servisiranje vranjske privrede.

To će sada biti brzo javno i transparentno, na jednom mestu – kazao je gradonačelnik Zoran Antić.

Ognjen Mirić, zamenik direktora Kancelarije Vlade Srbije za evropske integracije kazao je da koliko je značajan projekat govori podatak da se Srbija po pitanju izdavanja građevinskih dozvola nalazi na listi deset najgorih zemalja.

Grem Tindal menadžer Programa progress EU pozdravio je otvaranje Jedinstvenog šaltera najavljujući da će UO Progresa održati u Vranju sastanak na kome će biti razmatrani projekti realizovani u ovom regionu u saradnji sa EU i vladom Švajcarske.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: