Nazad

Poginuo na motociklu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 05.07.2013 - 01:48

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 3. jula ove godine u Kosmetskoj ulici u Bujanovcu, život je izgubio R.M. (1995) iz Bujanovca, dok je DŽ.M. (1995), takođe iz Bujanovca, zadobio lake telesne povrede, saopštila je policija u Vranju .

ilustracija

Prema navodima policije do nezgode je došlo kada su se sudarili „audi“, bujanovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.A. (1959) iz Bujanovca i moped „jamaha“, inostranih registrskih oznaka, kojim je upravljao R.M.

Vozač mopeda je preminuo od zadobijenih povreda, dok je DŽ.M. koji se vozio na mopedu zadobio lake telesne povrede.  

Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda u Vranju, zamenik tužioca osnovnog javnog tužilaštva u Vranju i policijski službenici Policijske stanice u Bujanovcu.

Policijski službenici su V.A. doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati, zbog postajanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i on će biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: