Nazad

Pokušao da zapali i kafanu i gazdu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 09.10.2013 - 14:09

U utorak uveče M.J. iz okoline Vladičinog Hana pokušao je da zapali kafanu „Točak“ u Vranju i njenog suvlasnika, ali je policija sprečila incident.

Lice mesta

Drama ispred kafane na glavnoj autobuskoj stanici dešavala se oko 23 sata kada je M.J. benzinom počeo da zaliva fasadu objekta.

U tom trenutku izašao je  suvlasnik „Točka“ Marko Stevanović da vidi o čemu se radi, pa je M.J. i po njemu polio benzin, anmeran da kasnije baci i  upaljenu šibicu.

– Tog čoveka uopšte ne poznajemo, niti znamo šta je uzrok namere da nas zapali. Nije naš gost i niko od mojih ortaka se sa njim nije svađao.

Došao je sa nekom kantom i počeo je da prosipa benzin oko kafane i da prska po zidovima.

Moj ortak je izašao da vidi o čemu je reč i on mu je šljusnuo benzin u glavu.

Policija i vatrgasci su brzo došli i sve se srećom dobro završilo – kaže suvlasnik kafane Miša Mitrović i dodaje da niko u ovom incidentu nije povređen.

Najveća ironija u celoj priči je to što je policija pustila M.J. jer, kako nam je saopšteno, nije bilo potrebe za hapšenjem pošto je sprečen u nameri da zapali kafanu i njenog vlasnika.

– Naše patrole su izašle na teren i uspeli su da spreče M.J. da upali šibicu.

Takođe, sa našim patrolama na licu mesta bili su i vatrogasci za svaki slučaj.

M.J. je pušten na slobodu, ali je slučaj u rukama Osnovnog javnog tužilaštva koje će u skladu sa zakonom pokrenuti proces protiv ovog lica – kaže Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vranju.

Inače, kafana „Točak“ u krugu autobuske stanice u Vranju postoji godinama, ali su od pre mesec i po dana vlasništvo nad objektom preuzeli ortaci, bivši radnici poznate vranjske hamburgernice.

Aleksandar Aca Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: