Nazad

Policija u poseti Dinamu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 29.11.2018 - 10:00

Policija će u četvrtak posetiti Fudbalski klub Dinamo iz Vranja, kako bi ispitala sve strane uključene u dešavanja poslednjih nekoliko dana, saznaje OK Radio.

Policija istražuje slučaj. Foto: OK Radio

Zbog pretnji da će golmanu Urošu Prediću okončati karijeru biće saslušani rukovodioci kluba na čelu sa suspendovanim predsednikom i trenerom Draganom Antićem Reckom.

Biće ispitan i golman Đurić, kao i nekoliko igrača koje je uprava kluba direktno
optužila da su zbog kladioničarskih tiketa  namerno puštali  golove u porazu od Partizana sa 6:0 u poslednjem kolu Super lige.

Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko igrača Dinama se kladilo da će njihov tim u Beogradu primiti dva ili više golova u prvom poluvremenu, koje je završeno sa 2:0.

Posle utakmice sa Partizanom, Radmilo Jovanović  poručio je da će golmanu Đuriću „završiti karijeru“, a on  je zbog pretnji odbio da se vrati u Vranje, već je otišao u rodni Sopot.

Uprava Dinama izdala je saopštenje u kom direktno optužuje nekoliko svojih igrača za nameštaljku i objavio da je golman Đurić suspendovan.
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: