Nazad

Policijski čas od petka do ponedeljka: Uputstvo za NAJSTARIJE i vlasnike KUĆNIH LJUBIMACA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 09.04.2020 - 11:03

Vlade Republike Srbije uvela je zabranu kretanja na teritoriji cele zemlje od petka u 17 sati do ponedeljka u 05 ujutru, s obzirom da su vikendi najkritičniji periodi za širenje koronavirusa.

Kome treba prevoz, može da se javi Štabu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ova mera primenjivaće se već od sutra, 10. aprila, i važiće za celu Srbiju, a ne samo za pojedine gradove, kako je prvobitno najavljivano. 
 
Penzioneri i sugrađani stariji od 65 godina u kupovinu će moći da idu u petak rano ujutru, u već ustaljenom terminu od 04 do 07 sati ujutru. 
 
Gradski štab za vanredne situacije grada Vranja preporučuje svim trgovcima i vlasnicima maloprodajnih objekata na teritoriji grada da u petak, 10. aprila 2020. godine, u periodu od 04 do 07 časova, budu otvoreni kako bi građani, isključivo stariji od 65 godina, imali mogućnost da u navedenom periodu kupe i obezbede osnovne životne namirnice. 
 
Takođe, potrebno je da tokom današnjeg dana, na maloprodajnim objektima koji će sutra raditi, vlasnici istaknu obaveštenje o nazivima objekata i njihovim adresama, kao i da o tome obaveste javnost putem sredstava javnog informisanja. 
 
Obaveštavaju se i građani, isključivo stariji od 65 godina, sa teritorije grada Vranja, koji imaju potrebu za kupovinom osnovnih životnih namirnica, u propisanom periodu od 04 do 07 časova, a neophodan im je prevoz do maloprodajnih objekata, da se mogu javiti danas do 16 sati Кancelariji za vanredne situacije na telefone: 017/402-340, 017/402-348 i 064/863-02-72
 
I Apoteka Vranje prilagodila je svoje radno vreme novim merama, tako da će sutra biti otvorena od 04 ujutru kako bi sugrađani stariji od 65 godina mogli da se snabdeju medikamentima. 
 
Apoteka Vranje radiće do 16.30 časova.
 
Što se tiče kućnih ljubimaca, vlasnici će moći i dalje da svoje ljubimce izvode u istim terminima kao i prošlog vikenda.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: