Nazad

Pomozimo maloj Miljani

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 31.08.2020 - 14:06

Šestogodišnja Miljana Anđelković iz Vladičinog Hana, od rođenja boluje od epilepsije i ima dijagnostifikovan tumor paraventicularis.

Miljana Anđelković: Foto: FB


Prema dijagnozi, kako piše portal Južna Srbija, boluje od Epilepsia symptomatica; Tuberous sclerosis; Tu paraventicularis lateralis sinister.

Šest meseci po rođenju, imala je nekoliko kritičnih napada, koji su se posle uvođenja terapija primirili do 10. meseca života, kada se javio veliki napad. Tada je postavljena dijagnoza Tuberous sclerosis.

Magnetna rezonanca iz februara 2015. godine je pokazala promenu veličine 5 milimetara, koja je na magnetnoj rezonanci iz oktobra 2018. godine udvosručila u veličinu i narasla do 10 mm.

Univerzitetska bolnica Koč iz Istanbula je prihvatila operaciju gama nožem i može da ukloni Miljanin problem.

Miljanin tata je samohrani otac koji nije u mogućnosti da plati lečenje svoje ćerke.


Ukoliko želite, ovoj preslatkoj devojčici možete pomoći uplatom na tekući račun Komercijalne banke: 205-9011005543821-04.

 

Ovaj tekst proizveden je uz pomoć i podršku opštine Vladičin Han u okviru projekta „Informisanjem ka unapređenju položaja socijalno ugroženih građana“. Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu isključiva su odgovornost OK Radija i ne izražavaju stavove i mišljenja opštine Vladičin Han.



 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: