Nazad

Pomozimo Nemanji

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 30.06.2020 - 14:01

Porodica Nemanje Bojanića iz Banje Koviljače obratila se javnosti za pomoć. Naime, Nemanji je 2019. godine dijagnostikovan sarkom mekog tkiva, tip karcinoma koji nastaje u vezivnim tkivima organizma.

Foto: Privatna arhiva

Nakon dijagnostikovanja, Nemanja je započeo hemioterapiju, ali je zbog stepena napretka bolesti najveća i verovatno jedina nada u njegov oporavak hirurška intervencija i odstranjivanje karcinoma operacijom.

Pored toga što se kod Nemanje sarkom javio na izuzetno nepristupačnom i rizičnom mestu -između srca i pluća, prilikom poslednjeg kontrolnog snimanja utvrđeno je da će operacija zahtevati i delikatnan proces rekonstrukcije dela krvnih sudova.

Zbog nemogućnosti lečenja i takve vrste operacije u našoj zemlji, Nemanjin slučaj je predstavljen Ludwig Maximilian Univerzitetskoj klinici u Minhenu (Nemačka), gde trenutno postoji najveća šansa za uspešno odstranjivanje karcinoma.

Karcinom brzo napreduje iz dana u dan i vreme je od ključnog značaja. Zato je neophodno što pre prikupiti sredstva za dalje lečenje i operaciju u Nemačkoj. Uz to neophodno je prikupiti sredstava za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja, kao i za lekove.

Nemanjina porodica čini ogromne napore da se u kratkom vremenskom roku  prikupe neophodna novčana sredstva, te su organizovane razne humanitarne akcije na niovu grada Loznice kao i u našoj dijaspori, a u prikupljanje novčanih sredstava uključila se i humanitarna fondacija "BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić".

Vaša pomoć u ovoj akciji će svakako doprineti da se što pre realizuje lečenje i spasi život mlade osobe.

Zajedno možemo da pomognemo Nemanji da dobije najvažniju životnu bitku i pobedi opaku bolest!

Naše malo Nemanji znači novi početak! Budimo humani!
Pomozimo Nemanji!


Slanjem SMS poruke: Upišimo 818 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human818 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069950-10

Uplatom na devizni račun: 160600000006998211

IBAN: RS35160600000006998211

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj


Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Unapred zahvaln,

porodica Bojanić

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Dejan
30.06.2020. , 14:19
Raspitatje se zasto se prilikom slanja sms poruke dobija povratna u kojoj pise "pogresna sintaksa".