Nazad

Ponovo "Dani Vranja" u Beogradu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 20.02.2013 - 01:02

Zavičajno udruženje Vranjanaca u prestonici „Žuto cveće“ organizuje tradicionalnu manifestaciju „Dani Vranja“ u Beogradu.

Sa ranijih proslava

Okupljanje Vranjanaca organizovano je nakon pauze od deset godina u hotelu “Jugoslavija”.

Na manifestaciji koja će biti održana 22. i 23. februara u 20 sati  biće predstavljeni privredni i kulturni sadržaji Vranja, najavljuju organizatori.

Domaćin prve večeri biće gradonačelnik Vranja  Zoran Antić, a prisutne će pozdraviti i predsednik Udruženja Vranjanaca u Beogradu Goran Dimitrijević.

- Na obe večeri za goste je obezbeđeno ukupno 840 mesta. Karte su rasprodate, jer je interesovanje za “Dane Vranja” ogromno.

U cenu od 2.000 dinara uračunat je komplet meni sa predjelom, glavnim jelom i dezertom.

Dodatak će biti samse, pite i drugi specijaliteti od , testa koje pripremaju “Gradska meana” i naši gosti iz Karavukova.

Sve to će se naći na “vranjanskom stolu”. Zbog odziva koji je fantastičan u hotelu imamo rezervisan i naredni vikend, ali treba naći sponzore koji bi sve to isfinansirali.

Ljudi su se uželeli takvih dešavanja, a za „Dane Vranja“ zainteresovana je i TO Beograd koja želi da se manifestacija nađe na njenoj mapi  – objašnjava Dimitrijević.

U okviru “Dana Vranja” u hotelu “Jugoslavija” biće organizovana i izložba slika, a nastupiće trubački orkestar Nenada Mladenovića, bend “Infuzija 5”, solisti Čeda Marković, Ivana Tasić, Dejan Pešić, kao i glumci pozorišta “Bora Stanković”.    

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: