Nazad

Ponovo zapaljen automobil oca gradonačelnika Vranja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 25.03.2013 - 11:34

U noći između nedelje i ponedeljka zapaljen je automobil „jugo 55“, vlasnika Dragana Antića, oca gradonačelnika Vranja Zorana Antića.

Prva paljevina Antićevog automobila

Požar u ulici Jovana Jankovića Lunge u naselju Češalj zahvatio je i susedno vozilo, potvrdio je za OK Radio portparol PU Vranje Dragan Stamenković.

- Prema podacima kojima raspolažemo, automobil „jugo 55“ registarskih oznaka VR 011- DG je zapaljen, a još jedan pored njega je oštećen u ponedeljak  nešto pre četiri časa ujutru.

Vlasnik automobila je penzioner Dragan Antić iz Vranja i  ovo je drugo vozilo u poslednjih godinu dana koje su mu zapalili nepoznati izvršioci – kaže Stamenković.

Kako se saznaje u policiji, vozilo je ovoga puta totalno uništeno.

Pripadnici PU izvršili su uviđaj, a očekuje se dolazak ekipe forenzičara iz Niša.

 

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić izjavio je da će se povodom ovog slučaja zvanično oglasiti tokom dana, nakon što stignu prvi preliminarni rezultati istrage.

 

      

Inače, Antićev  prvi automobil zapaljen je u ranim jutarnjim satima 6. februara 2012. godine, takođe u Ulici Jovana Jankovića Lunge, ispred zgrade broj 8.

Najnovija paljevina automobila u Vranju je šesnaesta po redu od početka 2011. godine.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: