Nazad

Poseta delegacije USAID-a: Vranje kao PILOT PROJEKAT za druge lokalne samouprave

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 26.09.2019 - 14:47

Zamenik gradonačelnika Nenad Antić razgovarao je sa predstavnicima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), sa kojom Grad Vranje sarađuje na projektima izrade novog veb sajta, budžetskog portala i implementaciji LAP-a.

Iz USAID-a
Na sastanku je bilo reči o dinamici predviđenih mera u okviru svake oblasti, tehničkoj podršci USAID-a i planiranim aktivnostima u narednom periodu. 
 
Sagovornici iz USAID-a su rekli da su veoma zadovoljni dosadašnjom saradnjom, ističući da će Vranje biti pilot-projekat za druge lokalne samouprave koje će, takođe, raditi na uspostavljanju veće transparentnosti u radu, izradi LAP-a, veb sajta i budžetskog portala
 
Tim povodom, predstavnici Vranja će u novembru boraviti u Beogradu, na skupu koji će obuhvatiti nove gradove i opštine, u Projektu za odgovornu vlast USAID-a.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: