Nazad

Potvrđeno hapšenje na jugu Srbije, privedeno 20 judi

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 09.05.2013 - 21:03

Kako je OK radio već nezvanično javio, na području Vranja i Preševa u četvrtak je uhapšeno 20 osoba osumnjičenih za trgovinu ljudima i šverc cigareta.

Ilustracija

Kako se saznaje u policiji, među privedenima ima policajaca i carinika.

Kako je OK radio već izvestio, akciju hapšenja koja je počela u ranim jutarnjim satima  izvršili su pripadnici Uprave kriminalističke policije iz Beograda, uz učešće pogranične policije Srbije i Makedonije.

Osim na području juga Srbije, akcija hapšenja osumnjičenih za trgovinu ljudima i šverc cigareta i druge robe sprovedena je i na području sela Lojane u Makedoniji, koje se nalazi u neposrednoj blizini opštine Preševo.

Prema podacima Policijske uprave u Vranju, na području te uprave je u toku prošle godine uhvaćeno više od 6.000 ilegalnih migranata iz Avganistana, sa Bliskog istoka i zemalja severne Afrike koji su dolazili iz pravca Makedonije.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: