Nazad

Požar u dvorištu "Zmaj" škole

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 09.08.2013 - 23:56

Požar u dvorištu osnovne škole „J. J. Zmaj“ u Vranju izbio je u petak oko 23 sata, jer je nepoznato lice zapalilo smeće, nakon čega se plamen proširio do obližnjeg drveta.

Sa llica mesta

Brzom intervencijom vatrogasne jedinice, požar je lokalizovan, a pretio je da ugrozi zgradu škole koja je na samo nekoliko metara bila od plamena.

– Situacija nije bila toliko strašna jer smo brzo stigli na mesto požara i lako smo ugasili plamen. Neko je zapalio smeće i plamen je zahvatio obrezane grane breze.

Ovom prilikom apelujemo na sve građane da ne pale vatru na otvorenom, jer visoke temperature vazduha pogoduju da se plamen brzo širi – kažu u vranjskoj vatrogasnoj jedinici.

Nadležni upozoravaju i na to da se smeće u kantama nikako ne pali, jer pored štete na kontejnerima vatra može da ugrozi obližnje objekte, a samim tim i živote ljudi.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: