Nazad

Poziv za DIGITALNU TRANSFORMACIJU preduzeća

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 13.11.2019 - 11:15

Vranje - Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ i Razvojnom agencijom Srbije, poziva preduzeća da konkurišu za podršku u digitalnoj transformaciji poslovanja.

Držite korak sa vremenom. Foto: Thinkstock

Digitalna transformacija poslovanja za preduzeće znači podizanje nivoa konkurentnosti unapređenjem svih poslovnih procesa, efikasniju ponudu proizvoda i usluga, poboljšanu komunikaciju sa potencijalnim i sadašnjim kupcima, odnosno klijentima.

Takođe, digitalna transformacija poslovanja za preduzeće znači bolje planiranje finansiranja, višu profitabilnost, kvalitetnije marketinške aktivnosti - kreiranje modernih prezentacija i promocije kompanije.

- Centar za digitalnu transformaciju vam obezbeđuje mrežu sertifikovanih konsultanata za digitalnu transformaciju (ISO 17024).

Na raspolaganju vam je jedan od naših 43 konsultanta koji će vas sprovesti kroz ceo proces
- od razvoja strategije do implementacije razvijenog rešenja.

Konsultant definiše klјučne oblasti u vašem poslovanju koje treba unaprediti u narednom periodu i na koji način.

Centar za digitalnu transformaciju, GIZ i Razvojna agencija Srbije učestvuju sa 50 odsto
(ili maksimalno do 5.000 evra) u vašim troškovima ka digitalnoj transformacij
i - navode iz Centra.

Program za 2019/2020. godinu sadrži pet elemenata: on-line samoprocenu, ekspertsku analizu (faza I), razvoj strategije (faza II), implementaciju (faza III), verifikacija implementacije (faza IV).

Privredna komora Srbije osnovala je Centar kao instrument podrške mikro, malim i srednjim preduzećima.

U okviru Centra do sada je edukovano i sertifikovano 43 konsultanata u oblasti poslovnih modela i procesa, E-trgovine, E-marketinga i društvenih mreža, IT zaštite i bezbednosti podataka u skladu sa GDPR uredbom.


Za manje od godinu dana rada Centra za digitalnu transformaciju kroz program je već prošlo oko 100 srpskih preduzeća.

Preduzeća koja propuste digitalnu transformaciju suočavaju se mogućnošću da postanu tehnološki prevaziđene i izgube poziciju na sve zahtevnijem i konkurentnijem tržištu.


- Digitalna transformacija je odlična prilika za mikro, mala i srednja preduzeća da ranim usvajanjem digitalnih tehnologija uvedu inovativne poslovne modele i naprave nove proizvode koji će im obezbediti brzi rast i osvajanje novih tržišta.

Iskoristite podršku koju vam daje Privredna komora Srbije, transformišite svoje poslovanje, poslujte profitabilnije!

S obzirom na to da je broj učesnika u programu limitiran, pozivamo vas da se prijavite što pre. Prijava za naš program preko on-line upitnika OVDE .

O Centru za digitalnu transformaciju više na www.cdt.org.rs O programu podrške digitalnoj transformaciji za MMSP 2019/2020  OVDE – pojašnjavaju iz Centra
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: