Nazad

POZIV ZA NEZAPOSLENE: Poslodavci traže, frad finansira

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 03.10.2019 - 11:41

Grad Vranje raspisao je Javni poziv za učešće u finansiranju Programa obuke na zahtev poslodavca u 2019. godini.

Informacije tražite u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj FOTO: D. Ristić/OK Radio

Program podrazumeva učešće u finansiranju programa obuke radi sticanja znanja i veština potrebnih za obavljanje poslova na konkretnom radnom mestu, na zahtev poslodavca koji pripada privatnom sektoru, za nezaposlena lica na evidenciji NSZ filijala Vranje.

Za realizaciju obuke, Grad Vranje poslodavcu na osnovu zahteva može da isplati:

mesečnu novčanu naknadu po nezaposlenom polazniku obuke (nezaposlenom licu), u ukupnom bruto iznosu od 14.000,00 dinara

*   sredstva na ime  troškova prevoza za dolazak i odlazak na mesto obuke po  polazniku obuke (nezaposlenom licu) na mesečnom nivou

Poslodavac je u obavezi da na ime prenetih sredstava Grada Vranja za realizaciju programa obuke, isplaćuje licu na obuci utvrđenu neto naknadu, vrši obračun i uplatu pripadajućih poreza i doprinosa u skladu sa zakonom, i isplaćuje licu na obuci, utvrđena sredstva na ime  troškova prevoza po polazniku obuke (nezaposlenom licu) na mesečnom nivou.

Informacije o programu mogu se dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj Gradske uprave Vranje, na telefon 017 402 314.  

Javni poziv je otvoren od dana objavljivanja na zvaničnom sajtu grada Vranja, a najkasnije do 18.10.2019. godine.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Mile
03.10.2019. , 17:41
Poziv za nezaposljene Eve ga na sliku hahahha prvi veterinarski tehnicar i kuckar tj kuckarski sudija sa kupovnom sumnjivom diplomom ako gu ima . Prijavite ga i 14.000 ja kao privatnik ce vi doniram..ahahhahhaha
Mirsad
04.10.2019. , 06:29
Interesovan