Nazad

Praznični rad Zdravstvenog centra i Apoteke Vranje

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 25.04.2024 - 11:35

Tokom Međunarodnog praznika rada 1. i 2. maja dežurne službe u Zdravstvenom centru će raditi uobičajeno.

Foto: OK Radio

Tokom Vaskršnjih praznika od 8 do 18 časova će raditi zdravstvena zaštita odraslih, zdravstvena zaštita radnika, zdravstvena zaštita dece školskog uzrasta, zdravstvena zaštita predškolske dece, kućno lečenje i nega i stomatološka ordinacija.

Služba hitne medicinske pomoći će raditi neprekidno 24 časa, dok će Laboratorija u Domu zdravlja raditi od 8 do 14 časova.


Služba za zdravstvenu zaštitu žena će tokom 3. i 4. maja raditi od 8 do 14 časova.

Respiratorna ambulanta ATD neće biti otvorena tokom praznika, a pacijenti će biti zbrinuti u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva - Opšta medicina i u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika - Medicina rada.


U Opštoj bolnici Vranje, rad će biti organizovan po sistemu dežurstava, a pružanje usluga će se odvijati neprekidno, 24 časa.

Za vreme praznika dežuraće i objekti Apotekarske ustanove Vranje, na taj način što će Ogranak na šetalištu u centru grada raditi svakog dana od 7 sati i 30 minuta do ponoći.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: