Nazad

Pregažen pešak kod Hana

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 26.06.2013 - 12:04

PU Vranje saopštila je da je jedno lice poginulo, a jedno je teško povrećeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak kasno uveče.

Ilustracija

Nesreća se dogodila  na putu Vladičin Han - Surdulica, u selu Prekodolce.

Tom prilikom smrtno je stradao D.N. (1961), a teške telesne povrede zadobio je M.P. (1984), obojica iz Vladičinog Hana, saopštila je policija.

Prema navodima PU Vranje, do nesreće je došllo kada je „lada“ sa vranjskim tablicama, u kome su se nalazili A.S. i I.J. (obojica 1981. iz Vranja)  udarilo u pešake D.N. i M.P koji su se nalazili u blizini parkiranog traktora.

Od zadobijenih povreda D.N. je preminuo u Zdravstvenom centru u Surdulici, dok je M.P. lekarska pomoć ukazana u ZC u Vranju, nakon čega je pušten na kućno lečenje.

- Obzirom da lica iz vozila A.S. i I.J. ne žele da se izjasne o tome ko je upravljao vozilom, obojici je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja - kažu u PU Vranje.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda u Vranju sa pripadnicima Policijske stanice u Vladičinom Hanu.
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: