Nazad

Preševo: 150.000 VOZILA za 24 časa, očekuju se VEĆE GUŽVE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 18.07.2018 - 07:19

Vranje - Iako su na granici sa Makedonijom pojačane gužve zbog letnje sezone, nema većih gužvi na prelazima.

Za vikend se očekuju još veće gužve FOTO: AMSS

Kako saopštava Uprava granične policije, kontrole se vrše u najbržem roku, pa se čekanje i pored većeg intenziteta svodi na najmanje moguće.

- Stanje je zahvaljujući radu granične policije zadovoljavajuće, pogotovo na prelazu Preševo, kod Makedonije.

Za 24 sata 150.000 vozila je prešlo granicu što pokazuje da je granična policija odradila sjajan posao – kažu iz Uprave granične policije.

Državni sekretar u MUP-u Biljana Popović Ivković poručila je prilikom obilaska graničnog prelaza Horgoš, da su pripadnici Uprave granične policije pojačali sve kapacitete kako bi omogućili što brži protok putnika preko graničnih prelaza tokom letnje sezone.

Popović Ivković je istakla da su od 14. juna počele znatno veće gužve na svim graničnim prelazima u zemlji.

Ona je apelovala na naše građane da, kako bi izbegli duže čekanje na granici, obavezno koriste alternativne granične prelaze, posebno što nas od 18. jula i naročito tokom predstojećeg vikenda, očekuju još veće gužve.

U Srbiji se danas očekuje umereniji intenzitet saobraćaja, ali i dalje pojačan na putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.

Prema podacima AMSS-a, na graničnom prelazu Preševo, zadržavanja su do 30 minuta u oba pravca i na putničkom kao i na teretnom terminalu.

Stanje saobraćaja na graničnom prelazu Preševo možete pratiti u realnom vremenu putem kamera koje su nedavno postavljene na samoj granici.

Video signal sa kamera 24 časova dnevno možete pratiti na sajtu AMSS-a, na linku https://kamere.amss.org.rs/.

Dostupan je pregled stanja na prelazu i na ulazu i na izlazu iz zemlje.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: