Nazad

Prijem za Udruženje potomaka ratnika: Poštujemo uspomenu na Balkanske i Prvi svetski rat

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 04.10.2019 - 12:50

Povodom 4. oktobra Dana oslobođenja Vranja u Prvom svetskom ratu, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik Skupštine grada Dejan Tričković organizovali su prijem za predstavnike Udruženja potomaka ratnika oslobodilačkih ratova Srbije.

Cilj - očuvanje istorije FOTO: vranje.org.rs
Poželevši im dobrodošlicu gradonačelnik Milenković čestitao je 4. oktobar, Dan oslobođenja Vranja u Prvom svetskom ratu
 
- Građanima Vranja čestitam današnji praznik
 
Nadam se da će grad i Udruženje potomaka ratnika oslobodilačkih ratova Srbije u narednom periodu nastaviti još bolje da sarađuju, sa ciljem da budemo evidentniji i vidljiviji, kao i da ćemo ispuniti našu obavezu da poštujemo uspomenu na Balkanske i Prvi svetski rat - istakao je gradonačelnik Milenković i poželeo im uspešan rad. 
 
Predsednica GO Udruženja potomaka ratnika oslobodilačkih ratova Srbije Olivera Đorđević, zahvalila se na toplom prijemu
 
- Tu smo da nastavimo tradiciju negovanja tekovina svih oslobodilačkih ratova, a posebno Balkanskih i Prvog svetskog rata - istakla je Đorđevićeva. 
 
Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković je istakao da će grad Vranje nastaviti da pruža podršku ovom udruženju sa zajedničkim ciljem, a to je očuvanje istorije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: