Nazad

Pritvoreni odbornik SNS-a u Vranju dobio zamenu u Skupštini

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 21.02.2013 - 09:08

Danijel Vasiljević, inženjer tehnologije iz Vranja i Zvonko Alijević, komercijalni tehničar iz sela Pavlovac novoizabrani su odbornici SNS-a u vranjskoj Skupštini.

Polaganje zakletve novih odbornika

Oni će u odborničke klupe zameniti Miloša Mladenovića  i Biljanu Stojković. Mladenović se nalazi u pritvoru od kraja decembra, a osumnjičen je sa još sedam ljudi za seriju paljevina po Vranju.

Skupština je većinom glasova na 9. sednici donela  odluku o prestanku mandata Mladenovića i Stojkovićeve a zatim i odluku o utvrđivanje mandata novih odbornika sa izborne liste “Pokrenimo Vranje - Tomislav Nikolić”.

Vasiljević je na izbornoj listi naprednjaka ispred Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.

Odluka o utvrđivanju njihovih mandata doneta je na osnovu  izveštaja verifikacionog odbora.

- Na prethodnoj sednici doneta je odluka o prestanku mandata odbornika Miloša Mladenovića iz SNS-a na osnovu pisane izjave.

Ostavku je odbornik podneo između dve sednice pa  u skladu sa zakonom Skupština o njoj odlučuje na prvoj narednoj sednici - objasnio je Dejan Tričković, predsednik Skupštine.

Svečanom izjavom novi odbornici položili su zakletvu pred odbornicima vranjskog parlamenta.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: