Nazad

Priveden direktor "Europetrola" iz Vranja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 03.06.2013 - 14:41

Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv Bobana J. (41) sa područja Vranja, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Europetrol pumpa Vranje
Kako je saopštila policija, sumnja se da je Boban J. u svojstvu direktora preduzeća  „Europetrol“ Vranje, u periodu od 4. januara do 17. maja ove godine, omogućio da zastare potraživanja preduzeća „Europetrol“ prema kupcima "Elkab Mestieri" i "Strada Mestieri", oba iz Vranja, u ukupnom iznosu od 1.766.158 dinara. 
 
- Direkciji za upravlјanje oduzetom imovinom Republike Srbije naneta je šteta u navdenom iznosu, jer ona privremeno raspolaže imovinom i preduzećem „Europetrol“. 
 
Tužilaštvo je podnelo zahtev za sprovođenje istrage i osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju, koji mu je odredio pritvor do mesec dana – kaže Dragan Stamenković, portparol PU Vranje. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: