Nazad

Priveden osumnjičeni za napad na ćerku policijskog inspektora

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 18.12.2012 - 13:01

Nemanja T. zvani Petko (17) priveden je istražnom sudiji Višeg suda u Vranju zbog sumnje da je fizički napao maloletnu ćerku policijskog inspektora Mileta Ristića iz Vranja.

Inspektor Ristić

Nemanji T. je istražni sudija nakon saslušanja odredio pritvor do osam dana.

-Obzirom da je reč o maloletniku, slučaj se vodi pred Višim sudom, ali tužilac je saopštio da nikakve informacije neće iznositi u javnost dok se proces ne završi – kratko je izjavio portparol PU Dragan Stamenković.

Ristićevu je 16. decembra fizički napao Nemanja T. i pesnicom je udario u glavu.

O ovom slučaju njen otac Mile Ristić odmah je obavestio Nezavisni policijski sindikat Srbije i načelnika PU Vranje Slađana Velinovića, tražeći da se preduzmu odgovarajući koraci kako bi njegova porodica bila zaštićena.

U službenoj belešci koju je sastavio, Mile Ristić navodi da je u nedelju, kod svoje kuće, primetio da mu je ćerka uznemirena i da, na levoj jagodičnoj kosti ima blagu oteklinu i crvenilo.

- Na moje pitanje šta se desilo, Miljana je počela da plače i ispričala mi događaj koji se desio 16. decembra oko dva sata posle ponoći u ulici Sime Pogačarevića u Vranju.

Rekla mi je da je sa svojim drugaricama prilikom povratka iz diskoteke, bez ikakvog povoda i razloga fizički napadnuta od strane Nemanje T. iz Vranja. On je tada njoj sa još dvojicom momaka dobacivao pogrdna imena koja su je povezala samnom.

Kada se Miljana njemu obratila rečima “Nemanja šta je bilo o čemu se radi?”, on je odgovorio “Šta je bilo, da nećeš možda da me tučeš?”, a zatim je povukao za kosu i udario pesnicom u glavu.

Tom prilikom rekao joj je „aj sada zovi oca Mileta da te brani, neka dođe, može samo da mi ga … – ispričao je otac Mile.

Povodom ovog događaja reagovao je i Nezavisni policijski sindikat Srbije koji je tražio hitno sprovođenje istrage i privođenje osumnjičenih.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: