Nazad

Priveden Vranjanac: Pretio Đoši na Fejsbuku?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 18.03.2019 - 11:44

Vranjanac star 40 godina priveden je zbog postojanja sumnje da je na Fejsbuku uputio pretnju Goranu Đorđeviću Đoši, funkcioneru SNS-a u Vranju i direktoru „Vodovoda“, saznaje OK Radio.

Goran Đorđević Đoša FOTO: S. Tasić/OK Radio
Prema izvoru OK Radija bliskom istražnim organima, privedeni Vranjanac je u više navrata na svojoj Fejsbuk stranici objavljivao satirične priče i pesme čiji je glavni junak bio „Djosa“.
 
U jednom postu je uputio i aluziju koja bi mogla da se protumači kao pretnja ne navodeći nijedno ime, ali se ona može dovesti u vezu sa Đorđevićem kao subjektom njegovih ranijih objava.
 
Međutim, za sada nema konkretnih dokaza da privedeni ima veze sa incidentom u kojem su dvojica maskiranih napadača fizički nasrnuli na Gorana Đorđevića i članove njegove porodice. 
 
Policijska uprava Vranje nije želela da komentariše ovu našu informaciju uz ogradu da je istraga u toku.
Još 
Policija čini sve radnje na rasvetljavanju činjenica i okolnosti incidenta koji se dogodio u četvrtak, 14. marta uveče, rečeno je našoj redakciji.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: