Nazad

Proglašeni najbolja SAMSA i GULAŠ OD TELEĆIH REPOVA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 11.08.2019 - 11:54

„Tradicionalnu ukusi juga - Vranjska Banja 2019“ naziv je manifestacije koja je u subotu, 10.avgusta, prvi put održana u Vranjskoj Banji sa ciljem promocije vranjske kuhinje i jela karakterističnih za jug Srbije.

Najbolji kulinari na takmičenju FOTO: TO Vranje
Ljubinka Stevanović iz Vladičinog hana je, prema oceni žirija, umesila najuksniju samsu, drugo mesto i štapni mikser osvojila je Milica Đorđević, a treće mesto pripalo je Slađani Đorđević iz Vranjske Banje.
 
Gulaš od telećih repova, staro jelo sa juga Srbije,pripremalo je 13 ekipa, a po oseni žirija najbolji gulaš napravila je ekipa „Kicko“, „Drink tim“su bili drugi, a ekipa „Gaga“, treći.
 
Prisutne je igrom uveselilo KUD –a „Vrelac“ iz Vranjske Banje, virtuoz na harmonici Slobodan Jovanović iz Vranja i na kraju, trubački orkestar „Veseli Vranjanci“ na čelu sa Nemanjom Dimićem.
 
Organizator manifestacije „Tradicionalnu ukusi juga - Vranjska Banja 2019“, bila je Turistička organizacija grada Vranja.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: