Nazad

Proglašeni najbolji u vranjskom sportu: Emilija i Miloš SPORTISTI GODINE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 29.01.2020 - 10:04

Na izboru za najbolje u vranjskom sportu za proteklu godinu, koji se tradicionalno održava u okviru obeležavanja 31. januara – Dana grada, dodeljeno je ukupno 76 priznanja i nagrada.

Zajednička fotografija sa svečanosti FOTO: vranje.org.rs
Za najbolju sportistkinju grada Vranja za 2019. godinu proglašena je Emilija Mihajlović, članica "Žok" Vranje. 
 
Titulu sportiste grada Vranja za 2019. poneo je Miloš Trajković, član "GKMF Vranje". 
 
Nagradu za najbolji sportski kolektiv u 2019. dobio je "GKMF Vranje", dok je za sportsko iznenađenje 2019. kada su kolektivi u pitanju, proglašen Stonoteniski klub "Top spin"
 
Za sportsko iznenađenje grada za 2019. u pojedinačnoj konkurenciji proglašen je Marko Tasić, član KBK "Vranje". 
 
Nagrada za životno delo u oblasti sporta za 2019. dodeljena je Slobodanu Zdravkoviću - Makiju
 
Biciklistička sekcija Planinarskog kluba "Železničar 2006." proglašena je za sportski kolektiv grada za posebno angažovanje i dostignuće u rekreativnom sportu za 2019. godinu. 
 
Dodeljeno je i posthumno priznanje dugogodišnjem stonoteniskom stručnjaku Dimitriju Mihajloviću
 
I ovog puta dodeljene su nagrade za sportske nade godine mladim naraštajima. 
 
U ime rukovodstva grada skupu se obratio gradski većnik za sport Nenad Đorđević koji je rekao da je grad Vranje i u protekloj godini uspešno organizovao niz manifestacija takmičarskog karaktera, revijalne sportske priredbe, školska takmičenja i turnire, kao i stručna usavršavanja sportskih radnika. 
 
- Prošle godine smo prvi put organizovali Vidovdanski turnir, Rolerijadu u centru grada, Sportske igre za predškolce i školarce, Seoske igre, Igre na vodi, a tradicionalne seoske turnire smo omasovili. 
 
Kada je u pitanju takmičarski sport, možemo biti veoma zadovoljni postignutim rezultatima u 2019. godini. 
 
Grad i dalje razvija sportsku infrastrukturu: u toku je izgradnja atletske staze, dečijeg terena, teretane na otvorenom i multifunkcionalnog terena za fudbal i košarku.
 
Takođe, priprema se i projekat za izgradnju zatvorenog bazena - istakao je Đorđević na svečanosti proglašenja najboljih u sportu za 2019. 
 
Skupu se obratio i Bratislav Antić, predsednik Sportskog saveza grada Vranja, a proglašenju najboljih u sportu prisustvovali su i pomoćnici gradonačelnika Saša Pešić i Slavoljub Stojmenović, kao i gradske većnice Danijela Milosavljević i Zorica Jović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: