Nazad

Protest 1 OD 5 MILIONA sedmi put u Vranju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 08.03.2019 - 21:53

U Vranju je i ovog petka održan protest "1 od 5 miliona - Vranje bez straha", sedmi po redu.

Protestna šetnja i ovog petka u Vranju FOTO: G. Mitić/OK Radio
Okupljanje je, kao i do sada, otpočelo na gradskom šetalištu ispred Elektrodistribucije, a okupljenima se najpre obratio Vladimir Dobrosavljević, predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke.
 
- Šta danas da naše dame u Srbiji slave kada je jedan Milutin Jeličić Jutka još uvek predsednik opštine Brus?
 
Šta da slave žene, majke, trudnice i porodilje u Srbiji, zemlji u kojoj se dobija otkaz kada se ostane u drugom stanju - upitao je Dobrosavljević.
 
Sa improvizovane govornice protestante je pozdravio i Boško Obradović, lider Pokreta "Dveri".
 
- Pošto je danas Osmi mart, politička i građanska kultura i porodično vaspitanje nalagalo bi da svim našim majkama, sestrama, ćerkama, rođakama i prijateljicama čestitamo ovaj praznik.
 
Ali, ja to ne mogu da uradim, jer ne vidim šta je to zbog čega bi bilo kojoj ženi danas u Srbiji trebalo čestitati, osim što je još uvek u stanju da se bori za svoju porodicu, odgaja decu, stvara karijeru i da se obrazuje - istakao je Obradović.
 
Po već ustaljenom scenariju, okupljeni su nakon obraćanja govornika, krenuli u protestnu šetnju centralnim gradskim ulicama.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: