Nazad

Prvi put opštinske nagrade u Vranjskoj Banji

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 25.01.2013 - 13:45

Gimnazijalka Milena Savić dobitnica prvog godišnjeg priznanja opštine Vranjska Banja u istoriji tog mesta.

Panorama Banje

U ovom mestu po prvi put se dodeljuju priznanja povodom Dana opštine 26. januara, a ove godine i povodom  135. godina od oslobođenja Banje od Turaka.

Javna priznanja dodeljena su i Sekciji za mali fudbal O.Š. „Predrag Devedžić“  i  treneru Aleksandru Antiću, profesoru fizičke kulture, koji je na čelu tog kolektiva.

Odluku o dodeli priznanja donela je SO Vranjske Banje. Svetlana Cvetković, predsednica banjskog parlamenta, kaže da su javna priznanja od formiranja te gradske opštine prvi put ustanovljena ove godine.

- Maturantkinja Milena Savić osvojila je 1. mesto na BIOS olimpijadi u Sankt Peterburgu, a Sekcija za mali fudbal O.Š. „Predrag Devedžić“ 3. mesto na Školskoj olimpijadi – kaže Cvetkovićeva.     

Jedini predlog koji nije izglasan je preduzeće „Uprava Banje“. Podržali su ga odbornici SNS-a i SPS-a, a protiv su bili odbornici DS-a i URS-a.

- Meni je žao što nije prošla kandidatura jedinog javnog banjskog preduzeća „Uprave Banje“ koje se bavi razvojem opštine – kaže Cvetkovićeva.    

 Priznanja u vidu diploma dobitnicima će biti uručena u subotu 26. januara na svečanoj sednici SO Vranjske Banje.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: