Nazad

Radi se radnja: FALŠ NEGATIVAN KORONA TEST u Vranju za samo 65 evra?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 24.06.2020 - 13:47

Makedonski prevoznici koji u Severnu Makedoniju ulaze na graničnom prelazu Tabanovce tvrde da se falsifikovani negativan test na koronu lako može kupiti na vranjskim benzinskim stanicama za 65 evra.

Falsifikovani papir se može nabaviti na pumpi, kažu Makedonci FOTO: Thinkstock
Kako navodi portal mkd.mk, građani Severne Makedonije koji se u svoju zemlju vraćaju preko niškog aerodroma, prijavili su bezbednosnim službama a se negativni testovi bez problema mogu kupiti na samom aerodromu i to za samo 50 evra.
 
Prema protokolu, svaki makedonski državljanin u trenutku ulaska u zemlju trebalo bi da pokaže negativan test ne stariji od 72 sata, u suprotnom biće poslat na 14-dnevni državni karantin.
 
Već postoji predlog vlade da dozvoli testiranje, uzimanje brisa na graničnim prelazima i akreditovane laboratorije da rezultate pošalju elektronskim putem nakon prelaska.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: