Nazad

RADIONICE ZA MLADE kao podrška zaposlenju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 25.05.2018 - 11:07

Mladi iz Vranja imaće priliku da od 30. maja do 1. juna učestvuju na trodnevnim besplatnim edukativnim radionicama, u okviru kojih će moći da steknu nove lične i profesionalne veštine značajne za buduće zaposlenje.

Nacionalni program namenjen je nezaposlenim mladim ljudima. Foto: Promo

Radionice će održati sertifikovani predavači u prostorijama Kancelarije za mlade od 9 do 17 časova, u okviru nacionanog programa Coca-Cola podrška mladima, koji kompanija Coca-Cola HBC Srbija sprovodi već drugu godinu zaredom, u saradnji sa  Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće u programu na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.

Potrebno je da kandidati popune jednostavan formular, dok se na internet stranici mogu upoznati sa svim detaljima programa.

- Nakon prošlogodišnjih radionica koje smo organizovali za više od 700 mladih, više od 100 mladih je našlo zaposlenje i to nas je motivisalo da ove godine organizujemo program za više od 1.000 polaznika.

Znamo da mladima nedostaju praktične veštine i saveti koji će im koristiti na budućim pozicijama i mi smo odlučili da podržimo upravo one koji će jednog dana uobličavati budućnost našeg društva - smatra Jovana Paljić, lider ovog projekta u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.  

Ovaj nacionalni program namenjen je nezaposlenim mladim ljudima koji imaju između 18 i 30 godina i minimalno srednju stručnu spremu, a koji ne učestvuju u drugim zvaničnim programima obuke.

Polaznici uče o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla.  

Nakon Novog Sada i Vranja radionice  se tokom maja i juna održavaju  i u  Užicu, Šapcu, Zaječaru, Jagodini, Nišu, Kikindi, Novom Pazaru, Valjevu, Čačaku, Subotici i Kruševcu.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: