Nazad

Radnici BIA i DB mogu da konkurišu za JEFTINE STANOVE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 12.03.2019 - 09:38

Zaposleni BIA na neodređeno vreme, penzioneri BIA i Resora DB MUP-a Srbije u sledećih 30 dana mogu konkurisati za kupovinu stanova po povoljnijim uslovima za lokacije u Nišu i Vranju, objavljeno je na sajtu Bezbednosno-informativne agencije.

Kamen temeljac položen pre mesec dana FOTO: D. Ristić/OK Radio
Reč je o stanovima koje će Vlada Srbije izgraditi za pripadnike snaga bezbednosti i BIA, a pravo da konkurišu imaju svi koji nemaju trajno rešenu stambeno pitanje, odnosno koji nemaju stan ili kuću u svojini, ili u svojini člana porodičnog domaćinstva.
 
Priliku da se prijave za kupovinu stana pod povlašćenim uslovima imaju i pripadnici i penzioneri koji imaju neodgovarajući stan ili kuću, ali tek ako ne bude dovoljno prijava zainteresovanih pripadnika koji nemaju rešeno stambeno pitanje.
 
Ko ispunjava uslove propisane pravilinikom BIA može da kupi stan pod povlašćenim uslovima bilo koje površine ili strukture na teritoriji Srbije.
 
To pravo nemaju pripadnici Agencije ili penzioneri koji su od 1. juna prošle godine prodali stan ili porodičnu stambenu zgradu koju su imali u svojini na teritoriji Srbije ili na teritoriji bivših republika SFRJ.
 
Izgradnja takozvanih „jeftinih stanova“ za pripadnike službi bezbednosti počelo je polaganjem kamena temeljaca 8. februara u Nišu i Vranju.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: