Nazad

Radomir Nikolić u Vranju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 09.05.2014 - 14:37

Predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić boravi u petak u Vranju.

Nikolić

On je zakazao sastanak sa poverenicima te stranke Slavišom Bulatovićem i Goranom Nikolićem sa kojima će razgovarati između ostalog o formiranju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju.

– Teme sastanka nisu samo vezane za osnivanje GrO SNS u Vranju, već za celokupno stranačko delovanje u gradu.

U narednom periodu najpre će se imenovati poverenici u mesnim odborima koji će izabrati kasnije predsednika budućeg gradskog odbora SNS.

Ne mogu da kažem da dolaskom Radomira Nikolića taj proces počinje, jer smo ga mi već započeli kada smo postavljeni za poverenike Srpske napredne stranke u Vranju.

Tačno je da je fokus do sada bio usmeren ka parlamentarnim izborima, ali smo već počeli da radimo i na formiranju gradskog odbora – kaže poverenik Goran Nikolić.

Kako saznaje OK Radio, Radomir Nikolić je u Vranje trebao da dođe u četvrtak, ali je svoj dolazak pomerio za petak, verovatno zbog štednje, jer je u petak u nenajaljenoj poseti Vranju i njegova majka, prva dama Srbije Dragica Nikolić.

autor: Aleksandar Aca Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: