Nazad

Radovi na državnom putu I A reda broj 1, petlja Grdelica - petlja Predejane, tunel Predejane i petlja Predejane - petlja Vladičin Han, tunel Manajle

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 12.04.2024 - 13:50

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da će se izvoditi radovi na održavanju ITS opreme, u tunelu Predejane, na deonici petlja Predejane - petlja Grdelica , na državnom putu I A reda broj 1, sledećom dinamikom:

Foto:OK radio
- 15.04.2024. godine, u periodu od 10 do 18 časova, uz obustavu saobraćaja kroz desnu cev tunela Predejane, smer Niš - Vranje, dok će se kroz levu cev tunela saobraćaj odvijati dvosmerno.
 
- 17.04.2024. godine, u periodu od 9 do 17 časova, uz obustavu saobraćaja u levoj cevi tunela Predejane, smer Vranje - Niš, dok će se kroz desnu cev tunela saobraćaj odvijati dvosmerno.
 
Kod tunela Manajle:
 
- 16.04.2024. godine, u periodu od 9 do 17 časova, uz obustavu saobraćaja kroz desnu cev tunela Manajle, smer Niš - Vranje, dok će se kroz levu cev tunela saobraćaj odvijati dvosmerno.
 
- 18.04.2024. godine, u periodu od 9 do 17 časova, uz obustavu saobraćaja u levoj cevi tunela Manajle, smer Vranje - Niš, dok će se kroz desnu cev tunela saobraćaj odvijati dvosmerno.
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: