Nazad

Raniji većnici DS-a u Vranju prešli u SPS

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 18.02.2013 - 14:29

Doskorašnji članovi DS-a u Vranju Dejan Ivanović i Zoran Najdić, kao i radikal Predrag Stojković pristupili su vranjskom SPS-u, saznaje OK Radio.

Ivanović, Najdić i Stojković

Ivanović, doskorašnji gradski većnik ispred DS-a  nije želeo da potvrdi informaciju o promeni stranačkog dresa, dok je Najdić, takođe donedavni većnik DS-a, samo rekao da je od nedavno socijalista, ne iznoseći nikakve detalje.

Raniji predsednik gradskog odbora SRS-a i poslednji šef odborničke grupe te stranke u parlamentu Predrag Stojković, za OK Radio kaže da je SRS napustio, ali da još uvek nije odlučio kojoj će se političkoj opciji priključiti.  

– Poslednjih dana imam nekoliko ponuda i razmisliću kojoj stranci najviše pripadam. Sa svima sam u dobrim odnosima i bilo bi žalosno da kao mlad čovek ostanem politički neaktivan – kaže Stojković.

Visoki funkcioner vranjskih socijalista Branimir Stojančić potvrdio je informacije do kojih je OK Radio došao, rekavši da će sva trojica na dalje biti članovi SPS-a, nakon što je vrh njegove partije tu opciju odobrio.

– Radi se o nekada visoko pozicioniranim ljudima iz drugih stranaka. Lično smatram da je SPS na dobitku i da će oni pokazati svoje mogućnosti u ostvarivanju ideja socijalista – kaže Stojančić.

Lider vranjskih demokrata Goran Stefanović za OK Radio ističe da najnoviji transfer pokazuje koliko je Najdiću i Ivanoviću stalo do politike i da je reč samo o ličnim interesima.

– To su ljudi koji su dobili podršku i poverenje od nas u trenucima kada je DS preuzimao odgovornost, a prvi trenuci odlaska u opoziciju za njih su bili dovoljni da napuste redove demokrata.

To dovoljno govori o kakvim ljudima je reč i mislim da je suština bavljenja politikom neka druga koju oni očigledno ne shvataju.

Demokratska stranka je imala pogrešne odluke i procene, a ispostavilo se da su njih dvojica upravo pogrešna procena, jer su gledali samo lične interese – kaže Stefanović.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: