Nazad

"Raskorak" u Domu omladine

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 27.12.2012 - 14:01

Izložba koncertnih fotografija "Raskorak", rok fotografa Nemanje Đorđevića iz Vranja biće otvorena u petak u beogradskom Domu omladine. Đorđević je i urednik galerije web portala Balkanrock.

Block Out Foto by Nemanja Đorđević

Nakon otvaranja izložbe tradicionalni prednovogodišnji koncert održaće bend Block Out.

 "Raskorak" predstavlja svojevrstan portret grupe „Block Out“ i približava neke magične trenutke koje je bend zajedno sa publikom delio ranijih godina.

 - Postavka sadrži 30 fotografija koje se pretapaju iz dokumentarnog u snažna emotivna stanja kroz igru svetlosti koja dočarava posebnu scensku atmosferu na koncertima ovog benda. Muzika i poezija koju „Block Out“ svih ovih godina „daju“ prelivaju se u sastavni deo rokenrol estetike i rok fotografije – napominje autor.

Deo ove postavke je već bio izložen početkom novembra u Nišu u sklopu nastupa grupe „Block out“.

Izložba u Domu omladine Beograda biće otvorena za sve posetioce do 15. januara 2013. godine

Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 1.000 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22.), prodavnici ploča Pinball Wizard Records i na svim Eventim prodajnim mestima.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: