Nazad

Rasprodaja: VOJSKA prodaje imanje na VLASINI

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 17.07.2018 - 09:36

Vranje - Republička direkcija za imovinu raspisala je oglas radi prodaje nepokretnosti – većinom kasarni i vojnih kompleksa – koje više nisu neophodne Vojsci Srbije.

Nova ponuda  sadrži 23 objekta FOTO: D. Ristić/OK Radio
U novoj ponudi, koja sadrži 23 objekta i objavljena je na sajtu Republičke direkcije za imovinu, neke kasarne prodaju se po sniženim cenama, jer na prethodnim pozivima za kupovinu nije bilo zainteresovanih.
 
Između ostalih, Vojska Srbije je oglasila i prodaju Vojnog kompleksa „Stanišin rid" u Surdulici, koga čini parcela površine 40 a 97 m2, upisana u Katastarskoj opštini Vlasina Stojkovićeva, kao pašnjak 5. klase.
 
Ukupna početna kupoprodajna cena iznosi  34.161,65 evra.
 
Visina propisanog depozita iznosi 35.000 dinara.
 
Oglas o prodaji ovog, ali i vojnih kompleksa u drugim gradovima Srbije, otvoren je do 27. jula.
 
Na najnovijem spisku nalaze se vojni kompkesi i poslovni prostori u Aleksincu, Beogradu, Vršcu, Irigu, Knjaževcu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Beloj Crkvi, Pirotu, Požarevcu, Raški i Somboru.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: