Nazad

Rasvetljen slučaj teške krađe: Deca krala elektronske cigarete u Vranju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 13.03.2024 - 11:54

Dvojica dečaka, jedan 11, a drugi 13 godina, počinili su tešku krađu početkom marta u centru Vranja u Bid zoni.

Foto: S.Tasić/OK Radio

Ovo je pokazao rad na slučaju policije, a predmet je dalje prosleđen  nadležnim ustanovama, s obzirom da se radi o maloletnicima koji ne podležu krivičnoj odgovornosti.

Prema saznanjima, upotrebom sile dečaci su razbili izlog jedne radnje u Bid zoni i ukrali elektronske cigarete i blutut uređaje.

Delo je kvalifikovano kao teška krađa.


S.T.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
zbogom pameti
13.03.2024. , 13:50
Sad će im otvoriti dosije u MUP i prilikom svakog budućeg zaposlenja stajaće da su obijali trafiku. Ko će ih takve zapošljavati ?
Arsicpek
13.03.2024. , 23:11
secate li se koji je tako obijao trafike pa je na kraju postao Ministar policije ??? setite se tako da se klinci spremaju za ministre buduce
Дида
14.03.2024. , 21:41
Па та деца имају родитеље, или пак хранитеље или старатеље. Како год, морају одговарати они који воде бригу о њима. Овако знају да су малолетници, па почињу да се баве крађом, шта ће бити сутра? Криминалци!. Мора да се нађе начин, јер овакво понашање је почело да се шири, и ако се не предузме ништа, то ће бити нови друштвени опасан вирус!!!