Nazad

Razmatra se izmena osnivačkog akta APOTEKE VRANJE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 22.01.2020 - 13:36

U četvrtak 23. januara, u 08.00 sati, biće održana 199. sednica Gradskog veća u ovom sazivu.

Gradsko veće zaseda po 199. put FOTO: vranje.org.rs
Između ostalog, članovi Veća razmatraće Nacrt Odluke o promeni osnivačkog akta Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje, kao i Predlog Pravilnika o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za ostvarivanje prava na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju u 2020. godini.
 
Većnici će razmatrati i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za dodelu sredstava za finansiranje projekata iz oblasti kulture na teritoriji grada Vranja za 2020.godinu i  Predlog Pravilnika o izmeni Pravilnika o načinu, merilima i kriterijumima za izbor projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžetskog fonda za zaštitu i unapređivanje životne sredine grada Vranja.
 
Gradsko veće će se izjasniti i o Nacrtu Rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
bugarin bosilegrad
22.01.2020. , 16:57
Oli dojde i tvjo kraj ja ti kazyese ce nisto ne e vecno greovete ti da nosis a vidim deka odis kako babicka