Nazad

Referendum za staru direktorku

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 17.12.2012 - 10:49

Na isteku svog prvog mandata, direktorka Predškolske ustanove „Naše dete“ u Vranju Jagoda Đorđević organizovala je referendum u toj firmi na kome su se zaposleni izjašnjavali da li podržavaju ili ne da im i u narednom mandatu ona ostane direktorka.

Đorđević

Prema rezultatima referenduma, na tajnom glasanju, od ukupno 294 zaposlenih, za ostanak sadašnje direktorke glasalo je 250, njih 43 bilo je protiv, dok je jedan listić bio nevažeći.  

 – To je sve po zakonu. U novembru je izašao konkurs za direktora ustanove i ja sam bila jedini kandidat koji se prijavio, tako da su se zaposleni izjašnjavali samo o meni.

Svi zainteresovani su imali rok od 15 dana da se prijave i sve to imamo dokumentovano – kaže Đorđevićeva.

Podrška zaposlenih treba da prođe i Upravni odbor ustanove, nakon čega o konačnom produžetku mandata odlučuje resorni ministar.

– Verujem da ću proći sve procedure i da ću i naredne četiri godine ustanovu voditi napred. Ukoliko budem izabrana, mnogo toga ću da promenim u radu, kako bi funkcionisanje ustanove bilo što lakše.

Spremili smo strategiju poslovanja, a nadam se da će Vranje dobiti još jedan vrtić koji je preko potreban – ističe Đorđevićeva.

Inače, njen sadašnji mandat ističe 2. februara naredne godine, ali se sa pripremama krenulo ranije kako bi se sve neophodne procedure obavile na vreme.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: