Nazad

Rekonstrukcija zgrade RFZO u Vranju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 21.12.2012 - 10:52

Zgrada vranjske filijale RFZO ovih dana se temeljno rekonstruiše, prvi put od njene izgradnje 1953. godine. Radovi će koštati oko 11 miliona dinara, a sredstva je obezbedio republički Fond.

Sa lica mesta

Nadležni napominju da bi radovi morali biti završeni do kraja januara 2013. godine.

- Rekonstrukcijom ćemo dobiti modernu šalter salu, suteren u kome se nalazi arhiva, biće zamenjena stolarija i elektroinstalacije a sredićemo i fasadu zgrade.

Bilo je krajnje vreme da se nešto uradi, jer su  uslovi rada bili nehumani kako za zaposlene tako i za osiguranike.

Tri godine smo pokušavali da obezbedimo sredstva i napokon smo dobili saglasnost  nadležnih da se krene sa rekonstrukcijom – kaže direktor vranjske filijale RFZO Dragoslav Nedeljković.
 
Prema njegovim rečima elektroinstalacije na objektu su toliko dotrajale da je Zavod imao upozorenje od protivpožarne inspekcije zbog opasnosti od mogućih havarija.  

- Radimo u teškim uslovima jer su mnoge prostorije razrušene.

Nismo mogli da biramo vreme za rekonstrukciju zbog same procedure od pripreme projektne dokumentacije do raspisivanja tendera i pribavljanja potrebnih dozvola.

Nadamo se da će naši korisnici imati razumevanje za trenutnu situaciju – kaže na kraju Nedeljković.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: