Nazad

Relativnost VI od večeras u Galeriji

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 31.08.2020 - 10:13

U Galeriji Narodnog muzeja Vranje, večeras u 19 sati, biće otvorena samostalna izložba slika i crteža “RELATIVNOST VI”, Teodore Stojanović, diplomirane likovne umetnice iz Beograda.

Foto: OK Radio

Izložba je odabrana na konkursu za izlagačku sezonu Galerije Narodnog muzeja u Vranju za 2020. godinu i finansijski je podržana od strane Ministarstva kulture i informisanja Srbije.

Ova umetnica rođena je u Beogradu 1981. godine. Završila je Akademiju Lepih umetnosti kod profesora Dušana Otaševića i specijalističke studije u klasi profesora akademika Vladimira Veličkovića.

Osim slikarstva, magistar je filozofije. Izlagala je u zemlji i inostranstvu. Osvojila je više međunarodnih nagrada za slikarstvo na takmičenjima u Italiji, Španiji, Južnoj Koreji, Tajvanu, Americi.
 
Član je Icaf-a, Ulus-a i Ulupuds-a, Kulturne mreže Srbije. Izložba će biti otvorena do 20. septembra, a posetioci je mogu pogledati uz poštovanje propisanih mera zaštite.

Zbog postojećeg epidemiološkog stanja, ponedeljkom, Galerija Narodnog muzeja Vranje zatvorena je za posetioce, od utorka do petka radno vreme je od 8 do 11 sati i od 17 do 20 časova.

Subotom i nedeljom Galerija je otvorena za posetioce u terminu od 10 do 14 časova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: