Nazad

Rođendan naše kuće: 23 OK godina

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 21.09.2018 - 09:34

U petak, 21. septembra 2018. godine, navršava se tačno 23 godine od kada se OK Radio prvi put zvanično čuo u etru.

Hvala svim slušaocima i čitaocima FOTO: OK Radio
 
I ovu godišnjicu dočekujemo kao jedan od najznačanijih i najuticajnijih elektronskih medija na jugu Srbije.
 
Pored činjenice da je OK najslušaniji radio na ovim prostorima već decenijama, redakcija se ponosi i činjenicom da proizvodi web portal čije nas objektivno, istinito i pravovremeno informisanje javnosti, stavlja u vrh čitanosti u ovom delu Srbije.
 
Mnogo toga je urađeno u godinama za nama, ali prijatna iznenađenja za naše slušaoce, čitaoce, posetioce... neće se ovde završiti.
 
Na 23. rođendan, OK Radio je u prilici da najavi da će i dalje pratiti tehnološke inovacije i ići u korak sa svetom, sve u cilju kvalitetnijeg informisanja građana, što smatramo osnovnim uslovom razvoja civilnog društva.
 
Hvala svima koji nas pratite, vaša podrška i poverenje daje nam snagu da nastavimo da rastemo.
 
 
Redakcija OK Radija
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Novak Novak
21.09.2018. , 21:48
Za 23 godine rada porasli ste u ozbiljnu,samostalnu,nepristrasnu,organizovanu medijsku kucu i neka Vam je svima dobro zdravlje,lepe vesti da cujemo od Vas jer "Dobar glas se daleko cuje,a zao jos dalje". Srecno Vam sve bilo