Nazad

Rođendan OK Radija

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 21.09.2012 - 08:57

OK Radio danas slavi rođendan, 17. godina od osnivanja.

OK Radio počeo je sa radom 21. septembra 1995. godine, kao prva nezavisna radio stanica južno od Niša, što je i ostala, toliko godina kasnije. 
 
OK Radio danas je najslušanija radio stanica na širokom prostoru od Grdelice do Kosovskog pomoravlja, sa desetak zaposlenih i isto toliko spoljnih saradnika. 
 
OK Radio danas se može pratiti širom sveta, preko internet sajta naše radio stanice, na kome se naš program može slušati svuda, 24 sata neprekidno, 365 dana u godini. 
 
U situaciji koja je danas teža nego ikada od osnivanja stanice, radio se može pohvaliti visokom slušanošću, ozbiljnim uticajem, repspektabilnim sajtom, ekipom novinara koja se uvek nalazi na licu mesta i prva izveštava o svemu što se dešava u Vranju i Pčinjskom okrugu. 
 
Solidna tehnička opremljenost, posvećenost zaposlenih napretku stanice, predanost u radu i okrenutost željama publike, samo su neke od osobina koje su omogućile izuzetnu slušanost našoj stanici i lidersku poziciju u južnosrpskom etru. 
 
Ponos što je to postignuto samo sopstvenim snagama, uz veliku pomoć prijatelja iz Evrope i sveta, ali bez ikakve podrške ijednog lokalnog činioca, nemerljiva je. 
 
U času slavlja, redakcija OK Radija može samo da obeća da će ostati na zacrtanom putu, kome su slušaoci i posetioci našeg sajta, na adresi www.okradio.rs dali puno poverenje i visoku ocenu. 
 
Vranje mora imati nezavisan glas, glas običnog građanina, i ima ga, na našim talasima. Tako je bilo prethodnih 17 godina, i tako će biti ubuduće. 
 
Iako kriza čini svoje, redakcija OK Radija neće dozvoliti da jedini glas koji se čuje u lokalnom etru bude glas vlasti. Najnovija istraživanja slušanosti pokazuju koliko građani cene ovakvo opredeljenje.
 

Zato OK Radio i danas, posle 17 godina, ostaje tu gde je od osnivanja - na samom vrhu slušanosti. Ostanite i vi sa nama, zajedno smo jači.  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: