Nazad

RUKOVODSTVO VRANJA: Grad podržava Dinamo u zakonskom maksimumu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 17.01.2020 - 11:21

Povodom poslednjih izjava Dragana Antića, trenera FK Dinamo iz Vranja, saopštenjem se oglasilo rukovodstvo Grada Vranja.

Gradska uprava Vranja. Foto: S.Tasić/OK Radio

Saopštenje prenosimo u celosti:

“U neverici smo slušali ono što ste izjavljivali u poslednjim medijskim nastupima, kao i na konferenciji za novinare fudbalskog kluba Dinamo.

Ali to nas ne iznenađuje. Ne samo što ste grubo zloupotrebili prostorije sportskog kluba dajući neutemeljene političke izjave, već ste dali sebi za pravo da iz sebičnih, politikantskih razloga u to uvučete i sam vrh države.


Niste se pojavili na Javnoj raspravi o budžetu na kojoj ste mogli da iznesete, verujemo, konkretne predloge.

Podsećamo Vas da budžet Grada i ove godine predviđa maksimalno zakonsko izdvajanje za fudbalski klub Dinamo, a to je 20% svih
sredstava opredeljenih za sport.

Taj isti budžet usvojen je jednoglasno na sednici Skupštine grada u decembru.

Gospodine Antiću, dali ste sebi za pravo i da naš grad nazivate korovom. Taj isti Grad koji godinama finansijski pomaže Dinamo desetinama miliona dinara.  


I umesto da novac svih građana Vranja trošite racionalno i namenski, vi njime plaćate svoju bahatost u vidu milionskih kazni, nakon suspenzija, lažnih optužbi i vređanja funkcionera.

Lažno morališete, a sami ste bili pod prismotrom i Fudbalskog saveza Srbije i UEFA nakon sumnjivih rezultata, a o drugim (ne)delima i da ne govorimo.

Zato prestanite. Počnite već jednom da se odgovorno ponašate prema klubu koji vodite, jer je Dinamo klub svih Vranjanaca.


Gospodine Antiću, kažete da u Vranju nema napretka. I opet laž. Da Vas podsetimo: uspeli smo da smanjimo javni dug za 600 miliona dinara i ostvarili po prvi put u istoriji suficit u gradskom budžetu.

Započeli smo realizaciju više kapitalnih projekata, otvoren je Hirurški blok, krenula je potpuna rekonstrukcija Ulice Bore Stankovića, dobićemo najlepši park u ovom delu Srbije, izgradili smo najsavremenije Pozorište u zemlji, asfaltirali i uredili na desetine gradskih ulica i seoskih puteva, grad dobija nova dečja igrališta, a nastavljamo i sa finansijskom podrškom za porodilje, đake prvake, za zapošljavanje mladih.

Jer, ovaj grad brine o svim kategorijama stanovništva, gospodine Antiću. Zato prestanite.

Na svaku Vašu laž odgovorićemo delima. Nove ulice,
nova radna mesta, nova igrališta za decu, ulaganja u sport, kulturu, poljoprivredu, obrazovanje, to su naši prioriteti i građani to vide.  

Taj mulj bahatosti i obmana na koji ste Vi navikli nije naše prirodno okruženje. Ostavićemo Vas u samoći.” , kaže se u saopštenju.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Jordan
17.01.2020. , 18:18
Lepo , ali pričajte kako su investicije u Pozprište, ulice , Park....uticale da se vi okućite , obogatite....Pa i mala deca po gradu pričaju da samo investirate tamo gde je moguće pranje naših (poreskih) para..
Nenad
17.01.2020. , 18:53
Gospodo za razliku od vas on je i uradio nesto,napravio je tribine i sredio kako rako stadion,jlub je prvi put usao u super ligu izostala je casa podrska fk Dinamu i cestitka,i nemojte da pripisujete sebi uspehe koje je odradio neko drugi pre vas
Nenad
17.01.2020. , 18:53
Gospodo za razliku od vas on je i uradio nesto,napravio je tribine i sredio kako rako stadion,jlub je prvi put usao u super ligu izostala je casa podrska fk Dinamu i cestitka,i nemojte da pripisujete sebi uspehe koje je odradio neko drugi pre vas