Nazad

S TAMAROM U AKCIJI završena škola u Mečkovcu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 25.08.2019 - 09:51

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i pomoćnik gradonačelnika Slavoljub Stojmenović prisustvovali su svečanom otvaranju renovirane osnovne škole u Mečkovcu, isturenog odeljenja OŠ “Dositej Obradović”.

Renovirana škola. Foto: vranje.org.rs

Ova škola renovirana je u sklopu serijala „Sa Tamarom u akciji“, a lokalna samouprava pružila je neophodnu logističku podršku uz angažovanje firmi „Tašijapi“ i „Milenijum tim-a“.

Obe firme angažovane su kao izvođači i na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Vranju.

Nakon izvedenih radova, učenici i nastavno osoblje dobili su modernu zgradu, sa savremenim uslovima i prostorijama za boravak, rad i obrazovanje.

Tom prilikom gradonačelnik Milenković podsetio je da je pre samo dva meseca, zbog urušavanja dela ove škole, školska nastava držana u improvizovanom prostoru.

- Zahvaljujući  Tamari i svim ljudima iz produkcije, vrednim donatorima iz firme „Tašijapi“ i „Milenijum tima-a“, uspeli smo da skoro ni iz čega dobijemo jedan moderan školski objekat.

Raduje me što će u sklopu škole, mališani iz ovog kraja imati i poludnevni boravak Predškolske ustanove „Naše dete“
- rekao je gradonačelnik.

On je naglasio da će lokalna samouprava nastaviti da ulaže u ovaj kraj i ostala sela i najavio rekonstrukciju većeg dela puta u ovom selu.

Svečano otvaranje upriličeno je nastupom đaka ove škole, KUD „Mladost" i vokalnog soliste Branira Stošića Kaceta.
 


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: